DESPRE NOI

IDENTITATEA CORPORATIVĂ
AYK WORLD MARKETING S.R.L. își continuă și în prezent, pe tot teritoriul Romaniei, activitatea comercială începută în anul 2018,
Firma noastră este exemplară în domeniul ei de activitate, pe plan internațional fiind una dintre cele mai căutate în acest sector.

Scopul nostru este să ne îmbunătățim permanent serviciile oferite, transformând timpul în calitate și să oferim servicii și produse care să concureze pe piața internațională și, principiul nostru este să urmărim îndeaproape dezvoltările din modă reflectându-le în calitatea produselor noastre și oferindu-le la prețuri avantajoase accesibilie tuturor și astfel obținând satisfacția clienților la nivel înalt.

Black Gold Mask , ButterflyABS, Slim N Lift , Magnetic Lash , MagicBag , oferind produsul potrivit la timpul și prețul potrivit, oferind servicii impecabile, urmărește să transforme timpul în pasiune, iar prin dorința de satisfacere a clienților și experiența plăcută a cumpărăturilor oferită clienților reușește să devină o societate cu respect pentru mediu, cu o valoare globală ridicată și o creștere durabilă.
INFORMATII DE CONTACT
AYK WORLD MARKETING S.R.L.
ADRESA: Lipmax
TELEFON: 0750 812 542

CONTACT    CONFIDENTIALITATE    TERMENI SI CONDITII    POLITICA RETUR    COOKIE    GDPR    INFORMATII DE LIVRARE    METODA DE PLATA    FORMULAR DE CERERE    DESPRE NOI